Haagsche Schil

Lentemarkt Voedselpark Zuiderpark


We waren aanwezig op de prille lentemarkt van de gemeente Den Haag in het nieuwe Voedselpark in het Zuiderpark.

Tijdens deze markt werd het officiële startsein gegeven voor het nieuwe Voedselpark. Het plan is dat de komende jaren dit gedeelte van het Zuiderpark wordt ontwikkeld tot publiek knooppunt met alles wat met lokaal voedsel te maken heeft.

Daar doen we graag aan mee!

20180224 Voedselpark 2 300x200 In het Zuiderpark gaat het voedselpark van start. Wethouder Joris Wijsmuller onthulde het toegangsbord. Het voedselpark wordt een plek waar geexperimenteerd kan worden met nieuwe duurzame manieren van voedsel verbouwen en bereiden.[/caption]

20180224 Voedselpark 7 300x200 In het Zuiderpark gaat het voedselpark van start. Wethouder Joris Wijsmuller onthulde het toegangsbord. Het voedselpark wordt een plek waar geexperimenteerd kan worden met nieuwe duurzame manieren van voedsel verbouwen en bereiden.[/caption]

IMG 20180224 WA0002 1024x576


Connect

  • Instagram

Organisatie

  • Over Haagsche Schil
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
  • Vacatures
  • Dashboard
  • Partners

© 2017-2018 Haagsche Schil - door urbanlink