Haagsche Schil

Finale DDD Award 2017


Op 13 november 2011 stonden we in de finale van de DDD-award. De ddd-award is de aanleiding dat we met Haagsche Schil zijn gestart. Het is de droom van Gladys dat we op een bewuste en goede manier met onze (organische) reststromen omgaan. Hieruit is onze schillenboer ontstaan.

De finale vond plaats tijdens het Ondernemersplein op Het Plein. In een tent op het Plein, voor de tweede kamer, werden de 4 projecten gepresenteerd. VIETS, The Hague Youth Factory, Leergilde Plus en Haagsche Schil.

https://www.instagram.com/p/BbceD3LDtYV

Helaas hebben we niet gewonnen, felicitaties aan Leergilde Plus, maar desondanks was het een mooie ervaring. Daarbij was het ook een mooie gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en ons project verder aan te scherpen.

Ondanks dat we niet gewonnen hebben gaan we door met Haagsche Schil, want het is duidelijk dat we hiermee echt een verandering (en verbetering) in gang kunnen zetten voor onze stad!


Connect

  • Instagram

Organisatie

  • Over Haagsche Schil
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
  • Vacatures
  • Dashboard
  • Partners

© 2017-2018 Haagsche Schil - door urbanlink