Haagsche Schil

Samenwerkingspartner - De Grondstoffenfiets


Yes, we hebben een mooie nieuwe samenwerking! Door te doen ontstaan mooie partnerships.

Marcel Kleizen van De Grondstoffenfiets heeft de ambitie om al het circulair transport via fietstransport te organiseren. De ideale partner dus voor Haagsche Schil! Samen met De Grondstoffenfiets gaan we er voor zorgen dat er geen afval meer de wijk uitgaat en de directe uitstoot door transport zo minimaal mogelijk wordt.

De Grondstoffenfiets Den Haag wil op spierkracht een bijdrage leveren aan een circulaire stad. De fiets is dé verbinding tussen de grondstofscheidende burgers en bedrijven in Den Haag en de beste lokale, circulaire initiatieven. Door professionele diensten aan te bieden met een hoge servicegraad voor de enthousiaste grondstofscheiders, kost het meedoen weinig moeite. Samen redden we zo veel mogelijk waardevolle grondstoffen van de verbrandingsovens en besparen kilo’s CO2!

Lees meer op de website van de Grondstoffenfiets


Connect

  • Instagram

Organisatie

  • Over Haagsche Schil
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
  • Vacatures
  • Dashboard
  • Partners

© 2017-2018 Haagsche Schil - door urbanlink