Haagsche Schil

Selectie DDD Award 2017


Yes! We zijn geselecteerd voor de finale van de DDD-award. Van alle inzendingen zijn 7 projecten geselecteerd die hun plan aan de jury en het publiek konden presenteren. Met Haagsche Schil hebben we ervoor gekozen om een uitleg-animatie te maken die het concept in minder dan 2 minuten uitlegt.

Bekijk hieronder de animatie:

https://www.youtube.com/embed/BQFLT0lVyU4

Officieel zouden er 3 finalisten bekend worden gemaakt, maar de jury heeft besloten om 1 extra wildcard uit te delen. Die wildcard gaat naar Haagsche Schil! Dit betekent dat we met 4 finalisten in de finale staan.

Komende periode werken we hard aan het verder uitwerken van het concept. Ons doel is om zo snel mogelijk te starten met een aantal bewoners.

Tot de finale!


Connect

  • Instagram

Organisatie

  • Over Haagsche Schil
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
  • Vacatures
  • Dashboard
  • Partners

© 2017-2018 Haagsche Schil - door urbanlink