Haagsche Schil

We introduceren cirkels


We starten iets nieuws: Cirkels van Haagsche Schil. Om op een goede manier de organische monostromen te kunnen verwerken is schaal en samenwerking belangrijk. Door cirkels te vormen van mensen en bedrijven maken we dit bereikbaar en inzichtelijk.

Het is nu mogelijk om een nieuwe cirkel te starten. Dat kan op basis van locatie, zoals jouw buurt, of op basis van een mono-stroom, zoals bijvoorbeeld koffie of brood. Een cirkel heeft een maximum aantal deelnemers, afhankelijk van de plek en mogelijkheden van die cirkel. We denken dat een cirkel pas succesvol kan zijn als iemand daar het initiatief voor neemt. Dat betekent dat een cirkel kan starten als iemand een nieuwe cirkel start.

En een cirkel starten is super eenvoudig. Ga naar de cirkels pagina en meld je aan!


Connect

  • Instagram

Organisatie

  • Over Haagsche Schil
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
  • Vacatures
  • Dashboard
  • Partners

© 2017-2018 Haagsche Schil - door urbanlink